Englishmenuclose menu

Klienter vil have forskellige oplevelser

Brainwave Optimization® gør det lettere at komme i en dyb afslapningstilstand og forøger fleksibiliteten i din hjernes naturlige rytmer, hvorved du og din hjerne kan skabe følelelsen af større velvære, effektivitet og andre positive resultater, som ikke kan forudsiges på forhånd.

Hvad er fordelene ved Brainwave Optimization®

De fleste klienters tilbagemeldinger indeholder følgende:

For andre er det en tiltagende følelse af selvbevidsthed og personlig transformation, som skal opleves for helt at kunne forstås. Du vil vide hvad det betyder, når det sker for dig!

Hvordan vil jeg opleve ændringer i mig selv

BWO-oplevelsen er meget individuel. De fleste klienter oplever i første omgang en dyb afslapning og en tilstand af mere klarhed og ro i begyndelsen af sessionsrækken. En forløsning af akumuleret stress og træthed, et variende energiniveau og en følelse af at hjernen virkelig har påbegyndt en forandringsprocess er også en almindelig førstehåndsoplevelse.

Det tager tid for hjernen at etablere nye neurale forbindelser. Nogle af de mest betydningsfulde fordele opleves typiskt omkring 2 - 3 uger efter afslutningen af dine sessioner.

Vores klienter rapporterer skærpet fokus, færre forstyrrende tanker, bedre stress håndtering, mindre ængstelse, bedre søvn, en tilstand af større fred, nemmere indlæring, forbedret præstationsevne, større selvtillid, en følelse af lethed og øget velvære, en følelse af at være mere sig selv med mere jordforbindelse, med mere glæde og overskud, overblik, motivation og initiativ til at forholde sig til mange af livets udfordringer fra en fornyet ressourcetilstand.

Derudover kan oplevelserne være meget forskellige afhængige af klientens situation og personlige baggrund. Nogle af vores klienter rapporter andre positive og overraskende oplevelser, som ingen ville have forventet.

Formålet med Brainwave Optimization® er at facilitere en tilstand af afslapning og fleksibilitet i hjernens rytmer, og i denne tilstand kan du og din hjerne generere en bedre livskvalitet.

Hvordan dette kan opleves er tydeliggjort i følgende klientudtalelser:

Læs flere klientudtalelser hér - nederst på siden.

Giv Slip og Løft Dig Fri

Giv Slip og Løft Dig Fri

Stress og emotionelle traumer kan forårsage et fastlåst mønster i hjernen, som potentielt set kan blokere for din fremdrift i livet.

Håndtér livets udfordringer

Håndtér livets udfordringer

I dag forandrer vores liv sig hele tiden. Mental fleksibilitet betyder, at din hjerne får en større evne til at tage hånd om livets udfordringer.

Optimér din performance

Optimér din performance

Empowerment er målet og midlet. Styrk derfor din hjernes iboende evne til selvregulering og maximér din præstationsevne.

Håndtér din stress

Håndtér din stress

Brainwave Optimization® forøger din evne til at håndtere stress. Derfor kan du opleve større selvsikkerhed og ro i din hverdag.

Stræb efter Velvære

Stræb efter Velvære

Hjernen er kroppens kontrolcenter. Når hjernen fungerer fleksibelt og dynamisk, vil kroppen også fungere optimalt.

Slap af og Sov godt

Slap af og Sov godt

Brainwave Optimization® understøtter hjernens naturlige evne til selvregulerring, det er en sikker metode, og du vil sove som en sten.

GRATIS! Nyhedsbrev og e-bog

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
- og få Sov Dig Sund -
et komplet e-bogskursus der trin-for-trin lærer dig at optimere din søvn.

Ja Tak til nyhedsbrev og kursus