Englishmenuclose menu

Er din hjerne afslappet

Når vi taler om afslapning, så tænker de fleste mennesker på deres krop. Men hjernen kan også befinde sig i en afslappet tilstand - eller i den modsatte mere stressfyldte tilstand. Og når vi monitorerer den individuelle hjernebølgeaktivitet, bliver disse tilstande ret iøjnefaldende for os.

Hjernen er kroppens kommandocentral, og når den fungerer i en dynamisk, balanceret og harmonisk tilstand, så yder vi vores bedste og nyder godt af både fysisk og psykisk velvære.

Vi kunne godt ønske, at vores hjerne altid ville fungere på en optimal måde. Men til tider bliver vi udsat for traumer og kronisk stress, og vi oplever at "sidde fast" i disse ubalancerede tilstande.

Hvorfor bliver det svært eller helt umuligt for vores hjerne at frigøre sig og vende tilbage til en balanceret tilstand? Fordi hjernes medfødte evne til at selvregulere kun forøges tilstrækkeligt i en tilstand af dybere afslapning - og denne tilstand kan være meget vanskelig at opnå.

Brainwave Optimization® er en metode, der hjælper hjernen med at opnå denne dybt afslappede tilstand.

Hvordan virker det

Dine hjernebølger bliver fortløbende monitoreret og registreret af sensorer placeret på din hovedbund. Disse hjernebølger konverteres til musiklignende toner, som bliver sendt tilbage til dig via hovedtelefoner.

På denne måde får hjernen mulighed for at observere sig selv i et lydbaseret spejl i realtime. Den genkender sine egne hjernebølgemønstre, begynder at skabe resonans med disse og træder ind i en tilstand af dyb afslapning og fleksibilitet, i hvilken den justerer sig selv og opnår en naturlig og mere afbalanceret tilstand.

Hjernebølgeoptimering opnås således gennem dyb afslapning og selvregulering på en naturlig, non-invasiv måde - fra din hjerne, af din hjerne og for din egen hjerne.

Hvad er Brainwave Optimization®

Brainwave Optimization® (BWO) er en sikker, non-invasiv, og 100 % individuel metode baseret på avanceret computerteknologi, der giver hjernen mulighed for at:

Brainwave Optimization® benytter sig af præsicionsmåleudstyr, der genererer en højopløselig 'akustisk spejling' af hjernens aktivitet.

Lad os gøre det klart. Vi tilbyder IKKE bio- eller neurofeedback til vores klienter. Vi anvender ingen udefrakommende signaler for at påvirke eller instruere hjernen. Hjernebølgerne bliver ganske enkelt monitorerede og oversat til patenterede lyddesigns. Hjernen lytter til disse lyddesigns igennem høretelefoner. Real-time resonans opstår mellem lydene i høretelefonerne og hjernens monitorerede her og nu aktivitet. Konsekvensen er en fortløbende realtime spejling af hjernens egen unikke og individuelle hjernebølgeaktivitet.

Hjernen vil i denne proces begynde at observere og skabe resonans med sig selv og vil som følge deraf træde ind i en dyb tilstand af afslapning og fleksibilitet. Når denne tilstand indtræder vil hjernen begynde at forløse ophobet stress og frigøre sig fra fastlåste mønstre på sine egne betingelser og gennem en naturlig selvreguleringsproces.

Vi diagnosticerer, behandler eller helbreder ikke nogen lidelse. Vi lader blot vores klienter gennemgå en individualiseret proces, som giver hjernen mulighed for at forøge sin egen naturlige evne til selvregulering og selvoptimering.

Testimonials

“Efter min Brainwave Optimization sover jeg bare igennem som en nyfødt baby. Jeg sover SÅ godt! – og jeg har det bedre end nogensinde før. Jesper er super professionel og BWO–processen er og har på mange måder været en helt fantastisk rejse for mig. Med B-2' eren som jeg bruger regelmæssigt er mine søvnproblemer så godt som fraværende. Desuden har jeg helt uventet oplevet forbedringer i min generelle tilstand og på måder og områder af mit liv som jeg slet ikke havde forventet.

Jan Johansen, Lærer og Socialpædagog

"Jeg ved snart ikke, hvor jeg skal starte, men der er simpelthen sket så mange forbedringer siden min Brainwave Optimization. Efter 8 års pinsler!.. Jeg har helt opgivet at lave det skema vi talte om, for jeg har ingen symptomer mere.. Det er så overvældende og jeg har det sikkert, som når køerne kommer på græs om foråret.. TUSIND TUSIND TAK Jesper!”

Læs Tanjas fulde og detaljerede beskrivelser af sin BWO-process her.

Tanja Weimar, invalideret af følgevirkninger efter en hjernerystelse.

"Jeg er utrolig taknemmelig for de Brainwave Optimization sessioner jeg har haft med Jesper og hvad processen har gjort for mig både på kort sigt, men bestemt også set i et langsigtet perspektiv. Metoden er unik og dens virkning og effektivitet er helt forunderlig, som den så mærkeligt arbejdede på mig helt uden om min vilje og bevidsthed ... hele processen og de psykiske ting, der kom op i min bevidsthed .. og vigtigt at sige i den sammenhæng for mig er at det var på en ikke truende, god og konstruktiv måde... Helt fantastisk! metoden har fuldstændig taget mig på sengen "

Mette Bach Larsen, Familieterapeut

GRATIS! Nyhedsbrev og e-bog

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
- og få Sov Dig Sund -
et komplet e-bogskursus der trin-for-trin lærer dig at optimere din søvn.

Ja Tak til nyhedsbrev og kursus