Englishmenuclose menu

Oversigt

Stress og følelsesmæssige traumer kan føre til at hjernen er fastlåst i et uhensigtsmæssigt mønster - lidt ligesom et musikinstrument, der ikke er stemt.

Hvis du skærer dig i fingeren, vil en naturlig helingsproces finde sted. Denne evne til at komme sig over traumer er en grundliggende egenskab hos alle levende væsner. Men sommetider sidder vi fast og må understøtte denne evne til "heling via selvregulereing" for at komme os.

Brainwave Optimization® understøtter hjernens medfødte og naturlige evne til at komme sig over stress og hjælper din hjerne med at nulstille sig selv og vende tilbage til sin mere afbalancerede, optimale tilstand.

Det er ikke en behandling eller terapi for medicinsk definerede sygdomme eller psykiske lidelser. Det er heller ikke en metode til at diagnosticere eller behandle sådanne sygdomme eller lidelser.

Hvordan virker det?

Processen udnytter avancerede computer teknologier til at skabe et akustisk spejlbillede af din hjerneaktivitet ( Acoustic Brain Mirror ™)

Non-invasive biometriske sensorer placeres på din hovedbund for at aflæse din hjernes rytmer med stor præcision.

Software oversætter denne hjerneaktivitet til lyd i ​​forskellige tonehøjder (pitch) og timing. Disse lyde afspilles tilbage til dig via høretelefoner i realtid.

Denne spejling understøtter hjernen i at guide sig selv ind i en dybt afslappet tilstand. Hjernen vil gennem denne tilstand følge sin egen iboende tendens til at reorganisere sine egne rytmer på helt egne betingelser.

Hvem er det beregnet til?

Brainwave Optimization® er for personer, der ønsker at skabe forandring i deres liv med udgangspunkt i en indefra - ud tilgang til healing eller forandring.

Processen er for dem, der mener at de besidder indre ressourcer, der hvis de for adgang til dem, kan give dem mulighed for at opfylde deres egne unikke behov og mål.

Traumer og kronisk stress kan føre til at hjernen ”sætter sig fast” og personer med en sådan tilstand kan drage umådelig fordel af at komme i en meget dyb afslapningstilstand.

Når hjernen slapper dybt af og nulstiller sig selv, kan den selv-optimere og dermed forbedre din sundhedstilstand, velvære og trivsel.

Denne tilstand vil også kunne iværksætte en healing og balancering af den overordnede funtionalitet, ligesom den kan øge ens præstationer.

Processen er ikke en behandling eller terapiform til medicinsk definerede sygdomme eller psykiske lidelser, og det er ikke en metode til at diagnosticere sygdomme eller lidelser.

Hvad er fordelene?

Fordelene skabes via dig og din hjerne. Brainwave Optimization®’s rolle er at facilitere en tilstand af dyb afslapning, sådan at hjernens naturlige fleksibilitet træder i kraft og en regulering af hjernens rytmer kan finde sted.

Fra denne tilstand vil du og din hjerne selv kunne skabe større velvære, forbedre præstationer og ofte give flere andre positive resultater, som ingen på forhånd kan forudsige.

Vores klienter rapporterer om forbedret søvn, forløsning af kroniske stress tilstande eller følelsesmæssige traumer, forbedring af kognitive vanskeligheder eller indlærings udfordringer, samt nedsat tendens tildiverse afhængigheder.

Disclaimer

Brainwave Optimization® er ikke beregnet til at behandle, helbrede, eller diagnosticere nogen former for sygdom, psykisk sygdom eller symptomer. Brainwave Optimization® har til formål at facilitere afslapning og auto-kalibrering af neurale svingninger.

Brain State Technologies®, Brainwave Optimization®, Brain State®, og BRAINtellect® er alle registrerede varemærker tilhørende Brain State Technologies, LLC. Uautoriseret brug er i strid med forskellige landes varemærkelove.

GRATIS! Nyhedsbrev og e-bog

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
- og få Sov Dig Sund -
et komplet e-bogskursus der trin-for-trin lærer dig at optimere din søvn.

Ja Tak til nyhedsbrev og kursus