Englishmenuclose menu
HVORDAN VIKER BRAINTELLECT 2 (B-2)Et overblik over BWO-kerneteknologien og hvordan hjernen får mulighed for at lytte til sin egen aktivitet og selvoptimere.

B-2

Fast track din vej til optimal velvære

BRAINtellect® 2 (B-2) er en optimeringsenhed, der understøtter hjernebølgeoptimering.

Med B-2'eren, vores 100% individualiserede hjemme-optimeringsenhed, kan du nu optimere to af de vigtigste områder af din hjerne i dine egne hjemlige omgivelser.
B-2'erens fordele

B-2'eren kan faktisk bruges som hjemme-optimerings enhed uden efterfølgende BWO-sessioner. Dette vil være et skridt fremad i den rigtige retning og til fordel for enhver, som ønsker at benytte B-2'eren på denne måde, specielt med henblik på en bedre stresshåndtering og for at opnå en bedre søvn.

Det er dog vigtigt at forstå, at B-2'eren blot monitorerer 4 punkter relateret til to af de vigtigste områder af hjernen. BWO-sessionerne giver imidlertid mulighed for monitorering af hele 64 punkter relateret til samtlige områder af hjernen. B-2'ern er således ikke designet til at erstatte behovet for BWO-sessioner, som naturligvis vil have en længere rækkende betydning.

Vi anbefaler

Vi anbefaler dig at benytte ​​B-2'eren sammen med BWO sessioner.

Ved at kombinere vores kerneteknologi Brainwave Optimization® med B-2 hjemme-optimeringsenheden får din hjerne mulighed for at optimere sig selv på den mest effektive måde. Du vil tillige opnå større fleksibilitet og frihed mht. hvordan og hvornår, du ønsker at skemalægge dine BWO sessioner. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du kan bestemme dig for netop dét valg, som passer bedst til dine behov, tidsplaner og omstændigheder.

B-2 start-up pakker

Vi tilbyder dig et valg mellem 3 forskellige B-2 start-up pakker for at imødekomme dine individuelle behov og tidsplaner:

Du modtager et kampagnetilbud, når du køber en B-2 start-up pakke hos os, og vi vil hjælpe dig med at finde en løsning, der passer bedst til dine behov.

Book en GRATIS konsultation - og få en snak om dine muligheder...

BRAINtellect® 2

Bestil din egen personlige, bærbare BRAINtellect® 2 idag!

Kontakt os for yderligere information & vejledning.

Hvad er Brainwave Optimization
En læges perspektiv på Brainwave Optimization
Turunen - En mors videodagbog om sønnens udvikling før under og efter Brainwave Optimization
Hvordan man kan komme sig efter en hjernerystelse
Introduktion til Brainwave Optimization
Optaget eksempel på hvordan en BWO-protokol kan lyde.

GRATIS! Nyhedsbrev og e-bog

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
- og få Sov Dig Sund -
et komplet e-bogskursus der trin-for-trin lærer dig at optimere din søvn.

Ja Tak til nyhedsbrev og kursus