Englishmenuclose menu
Process

Hvad sker der under min Brainwave Optimization

Brainwave Optimization® (BWO) begynder med en evaluering af dit specifikke hjernebølgemønster. Vi kalder denne del af BWO-processen, en Brainwave Evaluation.

De monitorerede data bearbejdes i vores computer, og softwareprogrammet skaber et overblik over dit unikke og individuelle hjernebølgelandskab. Dette sammenholdes med information fra spørgeskemaer, som du har udfyldt. Vi genererer en rapport, som vi analyserer og fastlægger en strategi for at tilrettelægge dine Brainwave Optimization Sessioner.

I løbet af disse BWO-sessioner bliver dine hjernebølger monitoreret fra udvalgte placeringer og oversat til et patenteret format af lyde, der sendes tilbage til dig igennem høretelefoner.

Mens du lytter til denne "musik" fra din egen hjerne, vil software designs give hjernen mulighed for at "spejle" sig selv i real-tid. Den vil lytte, skabe resonans med sig selv og fordybe sig i en indre tilstand af afslapning og fleksibilitet, og begynde at optimere sig selv ved hjælp af sin egen medfødte evne til selvregulering.

Din hjerne vil begynde at skabe nye ønskværdige neurale netværk for at forbedre og optimere sin egen funktion. Ultimativt vil dine BWO-sessioner hjælpe dig og din hjerne til at fungere i en naturlig, dynamisk og optimeret tilstand af harmoni og balance.

Hvor mange BWO-sessioner behøver jeg

Vi vil foreslå dig at overveje én ud af flere muligheder afhængig af din situation.

Normalt anbefaler vi, at du begynder med en Brainwave Optimization Foundation serie, som består af 1 Brainwave Evaluation + 7 BWO-sessioner, som forløber over 4 - 5 dage.

Afhængig af dine behov kan du imidlertid vælge mellem:

Ved at kombinere vores kerneteknologi Brainwave Optimization® med vores B-2 hjemme-optimerings-enhed får din hjerne mulighed for at optimere sig selv på den mest effektive måde. Ved regelmæssig brug af B-2'ern hjemme kan du yderligere hjælpe din hjerne med at slappe af og maximere fordelene af din BWO-proces - før, under, og efter dine BWO-sessioner.

Hvis du vælger en kombination af BWO-sessioner og brugen af B-2 hjemme-optimerings-enheden, kan du vælge en start-pakke med færre sessioner. Vi tilbyder dig et valg mellem 3 forskellige B-2 startpakker for at imødekomme dine individuelle behov og tidsplaner.

Kontakt os venligst for yderligere information for at opnå fuldt overblik over de muligheder, som vi kan anbefale dig, før du foretager dit endelige valg.

GRATIS! Nyhedsbrev og e-bog

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
- og få Sov Dig Sund -
et komplet e-bogskursus der trin-for-trin lærer dig at optimere din søvn.

Ja Tak til nyhedsbrev og kursus